Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Πάρκερ: «Θα πάω στη Βιλερμπάν»

Στη Βιλερμπάν θα παίξει ο Τόνι Πάρκερ, εάν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη (πηγή: REUTERS)
Ο Τόνι Πάρκερ είχε δηλώσει πολλάκις ότι θα παίξει στη Γαλλία εφόσον υπάρξει λοκ άουτ. Η γνώμη του δεν άλλαξε και μετά το «κλείδωμα» του ΝΒΑ...
«Εάν μέχρι τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο το ΝΒΑ μας πληροφορήσει ότι το λοκ άουτ θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σεζόν, θα επιστρέψω στη Γαλλία» είπε ο άσος των Σπερς, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο καλοκαιρινό καμπ που άνοιξε αυτό το καλοκαίρι.
«Εάν το λοκ άουτ συνεχιστεί μξέχρι το Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, πολλοί παίκτες θα επιλέξουν να έρθουν στην Ευρώπη. Το θέμα όμως είναι ότι το ΝΒΑ μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν πρόκειται να πουν τον Οκτώβριο πόσο θα διαρκέσει το λοκ άουτ. Ακόμα κι να γίνει έτσι, πάντως, εγώ θα πάω στη Βιλερμπάν, επειδή είμαι γενικός διευθυντής εκεί» τόνισε ο Πάρκερ.
Ο γκαρντ των Σπερς μίλησε ακόμα και για τις φήμες που θέλουν τονΝικολά Μπατούμ να πηγαίνει στη Νανσί («θα είναι καλό για το γαλλικό μπάσκετ. Θα ήταν σπουδαίο να παίξει στη Νανσί»), αλλά και για την εθνική ομάδα....
«Μίλησα με τον Ζοακίμ Νοά την περασμένη εβδομάδα και μου είπε ότι θα είναι στη Γαλλία στις 13 Ιουλίου. Δεν είναι σίγουρο όμως το εάν θα παίξει εάν δεν είναι ασφαλισμένος. Η απουσία του Ροντρίγκ Μπομπουά θα είναι πλήγμα. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς ή έστω στο προολυμπιακό τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου