Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Τέλος ο Νίκολας, φεύγει κι ο Σάτο!

Η νέα οικονομική πολιτική άγγιξε και τον Ντρου Νίκολας, που εντελώς απρόσμενα τελείωσε από τον Παναθηναϊκό, με την Αρμάνι Τζινς να καλύπτει το συμβόλαιό του. Όπως γνωρίζει το gazzetta.gr, ψάχνει για ομάδα κι ο Ρομέιν Σάτο!
Η περίπτωση του Αντώνη Φώτση φαίνεται πως ήταν απλώς η αρχή. Κι ο Ντρου Νίκολας έκανε τη συνέχεια! Τα νέα οικονομική γραμμή που έχει χαράξει για τη νέα χρονιά η ΚΑΕ είχε επιπτώσεις και στον Αμερικανό γκαρντ, που δε θα συνεχίσει στους «πράσινους».
Ο 30χρονος, που έφτασε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2008, φερόταν να βρίσκεται στη λίστα εκείνων που θα υποστούν μείωση στο συμβόλαιό τους, αλλά η διοίκηση προχώρησε μαζί του ένα βήμα παραπέρα. Έχοντας ζητήσει από τον ίδιο να βρει ομάδα, εμφανίστηκε και πάλι η Αρμάνι Τζινς, που κάλυψε το 1,2 εκατομμύριο ευρώ που θα είχε λαμβάνειν στον τελευταίο χρόνο του και τον πήρε κι αυτόν στο Μιλάνο.
Στην έξοδο κι ο Σάτο!
Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι τέτοια που όσο το δυνατόν φθηνότερα συμβόλαια τόσο το καλύτερο και δε θα πει «όχι» σε όσους φέρουν κι αυτοί προτάσεις. Παίκτες της ομάδος ήδη έχουν στα χέρια τους προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Ισπανίας και της Τουρκίας κι η πόρτα δύσκολα θα κλείσει.
Επόμενος προς αποχώρηση είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ρομέιν Σάτο. Ο Κεντροαφρικανός φόργουοντ έχει το δεύτερο υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα (1,8εκ. ευρώ ετησίως μέχρι το 2013) κι είναι δυσβάσταχτο για τη νέα οικονομική πολιτική. Το όνομά του «έπαιζε» αρχικά για μείωση, η οποία ούτως ή άλλως θα ήταν μεγάλη και δύσκολα θα δεχόταν να παραμείνει.
Πηγή:http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου