Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Επαναδιαπράγματευση με Χαραλαμπίδη!


Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Κώστα Χαραλαμπίδη και την επόμενη χρονιά, με μειωμένες όμως αποδοχές, οπότε μέσα στη βδομάδα θα τον καλέσει για επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος μεταμορφώθηκε από τη στιγμή που έφυγε ο Σαρόν Ντρούκερ. Βέβαια, το ποσό που έχει να παίρνει ο Χαραλαμπίδης για την επόμενη χρονιά είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε οικονομικό επίπεδο, όχι μόνο στον Άρη, αλλά σε όλο το ελληνικό μπάσκετ πλην Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού. Ο Άρης έχει την επιλογή ανανέωσης του συμβολαίου του Χαραλαμπίδη μέχρι τις 15 Ιουλίου, άρα εντός της βδομάδας θα κληθεί από τη διοίκηση για να επαναδιαπραγματευτούν τους οικονομικούς όρους για την δεύτερη χρονιά. Είναι δεδομένο ότι ο Χαραλαμπίδης θα έχει πρόταση για μείωση των αποδοχών του. Αν τα βρει με τον Άρη θα παραμείνει, αν όχι τότε ο Άρης θα δεν θα θέσει σε ισχύ το δεύτερο έτος του συμβολαίου.

Νέα πρόταση θα κάνει η ΚΑΕ Άρης και στον Λίνο Χρυσικόπουλο, όμως εκεί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μεταπειστεί ο 18χρονος φόργουορντ και να μείνει στους κίτρινους. Η προσέγγιση της Μπιέλα έγινε με σωστό τρόπο και ο Χρυσικόπουλος φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του.
Πηγή:http://www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου