Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

«Καμία ανησυχία για Ζοτς»

«Καμία ανησυχία για Ζοτς»
Οι... μαζικές αποχωρήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού δεν άνοιξε απαραίτητα και τον... Ασκό του Αιόλου!
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται στην «πράσινη» ΚΑΕ με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Τα σερβικά ΜΜΕ και δη η sportske ανέφερε ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται ένα βήμα από την... έξοδο και το γεγονός αυτό σήμανε αμέσως συναγερμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.
Μετά το «αντίο» του Φώτση, την επικείμενη συμφωνία του Ντρου Νίκολας με την Αρμάνι Μιλάνο και την διαφαινόμενη έξοδο του Ρομέιν Σάτο οι Σέρβοι έβαλαν στον... χορό των αποχωρήσεων και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ομως, μόλις πληροφορήθηκαν στον Παναθηναϊκό το περιεχόμενο του κειμένου δεν εξέφρασαν καμία ανησυχία και υπογράμμιζαν ότι ο Ζοτς ήταν, είναι και θα είναι ο προπονητής των «πρασίνων» και τη νέα χρονιά. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, αλλά μέσα στην ομάδα εκφράζουν αισιοδοξία ότι ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει ανταγωνιστικός και θα μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και την επόμενη σεζόν.
Αν και επικρατεί νηνεμία όσον αφορά τις ανανεώσεις ή τις πιθανές μεταγραφές υπάρχει βεβαιότητα ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν χωρίς να χαθεί η δυναμική των περασμένων χρόνων.
Μπορεί να μην υπάρξουν υπέρογκα ποσά σε συμβόλαια, αλλά η εμπιστοσύνη που υπάρχει στον «Ζοτς» είναι υπεραρκετή για να δημιουργηθεί εκ νέου ένα δυνατό σύνολο που να μπορεί να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου