Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

"Λουκέτο" στο ΝΒΑ!

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων του ΝΒΑ δεν τα βρήκαν με την Ένωση των παικτών για τη νέα συλλογική σύμβαση και έτσι έχουμε και επίσημα λοκ άουτ.


"Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε. Οι διαφορές είναι σημαντικές" τόνισε ο πάουερ φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς Ματ Μπόνερ, ενώ ο νομικός τους εκπρόσωπος Μπίλι Χάντερ επισήμανε: "Η νέα μας πρόταση είναι πιστεύω ιδιαίτερα ελκυστική, αλλά απορρίφθηκε και αυτή από τους ιδιοκτήτες. Πιστεύω σε δύο με τρεις εβδομάδες που θα συναντηθούμε εκ νέου οι συζητήσεις να έχουν αίσιο τέλος".

Οι ιδιοκτήτες έμειναν σταθεροί στη θέση τους για μείωση του ποσοστού των κερδών που μοιράζεται στους παίκτες από το 57% στο 50% και σάλαρι καπ 62 εκατομμύρια δολάρια υποσχόμενοι να διατηρηθούν όλα τα εγγυημένα συμβόλαια. Επίσης πρότειναν η συλλογική σύμβαση να έχει δεκαετή διάρκεια και συνολικές αμοιβές για τους παίκτες πάνω από 2 δις δολάρια. Από την πλευρά τους οι παίκτες δέχτηκαν να υπάρξει μια συνολική μείωση 500 εκατομμύρια δολάρια αρνούμενοι όμως να δεχτούν τη μείωση του ποσοστού των κερδών.

Πηγή:http://www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου