Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Πήρε Κόμπι η Μπεσίκτας!

Από τη στιγμή που ο χορηγός βρέθηκε, ήταν θέμα χρόνου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της -γενικά έγκυρης- εφημερίδας "Φανατίκ", η Μπεσίκτας απέκτησε μετά τον Ντερόμ Ουίλιαμς και τον Κόμπι Μπράιαντ!


Οι τουρκικές αερογραμμές θα καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη (300.000 δολάρια τον μήνα θα πληρώνει η Μπεσίκτας και τα υπόλοιπα η εταιρεία) και ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς ειδοποίησε πως θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη την 1η Σεπτεμβρίου.  


Κατά λεγόμενα του προπονητή της ομάδας, Εβγκίν Αταμαν, οι εκπρόσωποι του 33άχρονου αμερικανού βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση και είχαν ξεκαθαρίσει πως περιμένουν πρόταση.


Η Μπεσίκτας καθυστερούσε τις διαπραγματεύσεις λόγω του ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Κόμπι, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε χρηματοδότης, ήταν δεδομένο πως θα κινούνταν για την απόκτηση του. Οπερ και εγένετο.
Αν όντως ο Κόμπι Μπράιαντ παίξει για λογαριασμό της Μπεσίκτας, τότε αυτή θα είναι η τρίτη μεγάλη μεταγραφή στην ιστορία της, καθώς έχει προηγηθεί και αυτή του Αλεν Αϊβερσον.
Πηγήhttp://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου