Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Περπέρογλου


Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Περπέρογλου
Ιδιαίτερα σοβαρό αποδεικνύεται το πρόβλημα τραυματισμού του Στράτου Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ έχει θρόμβωση πίσω από το γόνατο και η απουσία του από το Ευρωμπάσκετ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης και για αρκετά μεγαλύτερο διάστημα (ίσως ακόμη και μέχρι το τέλος του 2011), αφού το πρόβλημα, που αποκαλύφθηκε στις εξετάσεις που έκανε χθες, είναι σοβαρό. 

Ο άτυχος άσος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και θα αρχίσει ειδική αγωγή με φάρμακα, ενώ σε όλο αυτό το διάστημα το πόδι του θα είναι σε ακινησία. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ζητήσει τον ιατρικό φάκελο του παίκτη, καθώς μπορεί να έχει λήξει το συμβόλαιό του, αλλά είναι κοντά σε συμφωνία για διετή ανανέωση.

Ο Ηλίας Ζούρος, από την πλευρά του, ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει κάποιον παίκτη στην προετοιμασία, αφού πλέον για τη θέση «3» έχουν απομείνει σαν επιλογές οι Κώστας Παπανικολάου, Πατ Καλάθης και Μάικ Μπράμος.

Όλα αυτά κι ενώ στις 9:30 η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί για προετοιμασία στο Καρπενήσι. Δύσκολα θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα ο Νικ Καλάθης, που έχει ένα ελαφρύ κάταγμα στον αστράγαο και μάλλον θα κάνει θεραπεία στις ΗΠΑ κινδυνεύοντας να μείνει και αυτός εκτός Ευρωμπάσκετ. Το «παρών» αναμένεται να δώσει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, για να δώσει εξηγήσεις στην ομοσπονδία για την αποχή του λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου