Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Παραμένουν οι Γιαννακόπουλοι, μειωμένο το μπάτζετ

Με την οικογένεια Γιαννακόπουλου στο τιμόνι, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα πορευτεί τελικά και τη νέα σεζόν ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Μπορεί η ΚΑΕ να παραμένει προς πώληση, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ο επιθυμητός αγοραστής αποδείχθηκε αδύνατο Παύλος και Θανάσης να αφήσουν την ομάδα ακέφαλη. 


Η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στα δύο αδέρφια και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, όπου πάρθηκαν και οι σχετικές αποφάσεις. Ξεκαθαρίστηκε ότι συνεχίζει και ο πολυνίκης Σέρβος τεχνικός, αλλά το μπάτζετ της σεζόν 2011-12 αναμένεται να είναι σημαντικά περιορισμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:


“Η συνάντηση που αναμενόταν ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποιήθηκε σήμερα. Αυτό που διευκρίνισαν o Παύλος Γιαννακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι προς πώληση. Όμως, λόγω του ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής, που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου και με βασικό γνώμονα τη μεγάλη αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, δεν επιθυμεί να μείνει η ομάδα ακέφαλη. Έτσι, η οικογένεια Γιαννακόπουλου ακόμη και με σημαντικά μειωμένο προϋπολογισμό, θα παραμείνει στην ηγεσία για άλλη μια χρονιά. Είναι κάτι το οποίο θεωρεί υποχρέωση, καθώς δεν υπάρχει τίποτα «χειροπιαστό» σε ότι αφορά την πώληση της ΚΑΕ”.
Πηγή:http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου