Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Ποινή δύο μηνών στον Μαυροκεφαλίδη

Ποινή δύο μηνών στον ΜαυροκεφαλίδηΠοινή αποκλεισμού δύο μηνών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιβλήθηκε στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, μετά την άρνησή του να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα των Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ, αναπόφευκτα ακολούθησε τον κανονισμό καθώς αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο 27χρονος φόργουορντ αρνείται να αγωνιστεί για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

Η ποινή θα ισχύσει από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και ήδη είναι ενήμερες η FIBA, η ρωσική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης αλλά και η νέα του ομάδα, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης επέβαλε στον επιλεγέντα και προσκληθέντα στην Εθνική Μπάσκετ, Λουκά Μαυροκεφαλίδη ποινή αποκλεισμού δύο μηνών από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την άρνηση του, να ενταχθεί στην Ομάδα.

Η ποινή επιβλήθηκε σύμφωνα και με τους κανονισμούς της FIBA. Ισχύει δε, από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ενημερώθηκαν πάντως, για την επιβολή της συγκεκριμένης ποινής από την ΕΟΚ: Η FIBA, η Ρωσική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ομάδα του αθλητή, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης».

Πηγή:http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου