Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Εκτός Εθνικής ο Μαυροκεφαλίδης


Εκτός Εθνικής ο Μαυροκεφαλίδης
Εκτός Εθνικής έθεσε εαυτόν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ, επικοινώνησε με την ομοσπονδία και τον Ηλία Ζούρο, τους οποίους και ενημέρωσε πως λόγω οικογενειακών λόγων δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει του Eurobasket.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο παίκτης για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν είναι αγωνιστεί με την Εθνική και πέρυσι, με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την συμπεριφορά του παίκτη τηςΣπαρτάκ Μόσχας. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο παίκτης δεν πρέπει να κληθεί ξανά στην Εθνική, προκειμένου να τιμωρηθεί για την όλη συμπεριφορά του.
Όσο για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μαυροκεφαλίδη στην προετοιμασία; Αν ο Ηλίας Ζούρος επιλέξει κάποιον, αυτός θα είναι ένας εκ των Δημήτρη Μαυροειδή και Γιώργου Πρίντεζη, ωστόσο για την ώρα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν ο έμπειρος τεχνικός θελήσει να πάρει άλλον ένα παίκτη μαζί του, με έκτακτη κλήση.
Οι παίκτες που… απέμειναν μετά την αποχώρηση Μαυροκεφαλίδη στον Ηλία Ζούρο, είναι οι: Σπανούλης, Καλάθης, Ζήσης, Σλούκας, Μάντζαρης, Βασιλειάδης, Μπράμος, Περπέρογλου, Παπανικολάου, Φώτσης, Κουφός, Σχορτσανίτης, Καϊμακόγλου, Βουγιούκας, Μπουρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου