Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Τέλος ο Μπουρούσης!

Χώρισαν οριστικά, μετά από πέντε χρόνια, οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Μπουρούση. Οι δύο πλευρές έλυσαν, όπως αναμενόταν μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, και τυπικά τη συνεργασίας τους, και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ. 


Ο διεθνής σέντερ και ο εκπρόσωπός του Κώστας Παπαδάκης συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια, το γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο και το νομικό σύμβουλο κ. Πράσσο. Εκεί, αποφασίστηκε από όλες τις πλευρές ότι θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Το ηχογραφημένο ντοκουμέντο του διαλόγου του διεθνή σέντερ με τον Μάκη Ψωμιάδη μετέτρεψε από ήρωα σε ξένο σώμα τον Καρδιτσιώτη άσο στις τάξεις του Ολυμπιακού και η συγκεκριμένη εξέλιξη της λύσης του συμβολαίου του μόνο έκπληξη δεν προκαλεί.

Στο συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Μπουρούση υπήρχε οψιόν της ομάδας για καταβολή 200 χιλιάδων ευρώ στον παίκτη προκειμένου να τον αφήσει, όμως από τη στιγμή που η συνεργασία τους λύθηκε κοινοί συναινέσει οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό.

Περισσότερες λεπτομέρειες της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχουν γίνει γνωστές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Καρδιτσιώτης σέντερ έχει λαμβάνειν και μισθούς τεσσάρων μηνών από τη φετινή σεζόν, τους οποίους λογικά θα πάρει με κάποιο διακανονισμό. 

Πηγή:http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου