Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

«Τελειώνει» ο Μπουρούσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Γιάννης Μπουρούσης μετράει αντίστροφα τις μέρες του στον Ολυμπιακό. Η δημοσιοποίηση των διαλόγων του με τον Μάκη Ψωμιάδη έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα για αυτόν και είναι θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του.
Έντονη ήταν η δυσφορία στο λιμάνι για τον Καρδιτσιώτης σέντερ από χθες το βράδυ, όταν δημοσιοποιήθηκαν τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε ο διάλογος του με τον Μάκη Ψωμιάδη που συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως, αλλά η ενόχληση τους είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ποιος άλλωστε θα δεχόταν να πληρώνει σε έναν παίκτη περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, να μην κατακτά τους στόχους της χρονιάς και έπειτα ως «ευχαριστώ» να εισπράττει την ατάκα «ήρθαν και οι βλάκες…»;

Η πορεία άλλωστε των αδερφών Αγγελόπουλων έχει δείξει ότι πρώτο τους μέλημα είναι η διατήρηση της ηθικής τάξης. Για αυτό το λόγο αναμένεται να του καταθέσουν άμεσα 200.000 ευρώ και να τον αφήσουν ελεύθερο, όπως προβλέπεται από το συμβόλαιο του.

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου