Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Βάζουν Φασούλα πρόεδρο!

Τον Παναγιώτη Φασούλα ως πρόεδρο σκέφτονται οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες του BASKETNET για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό.

 Η "αράχνη" και πρώην Δήμαρχος Πειραιά θεωρείται κατά την οικογένεια Αγγελόπουλου η λύση για να συνεχίσει την πορεία του ο Ολυμπιακός. 


Αυτό σημαίνει ότι οι Αγγελόπουλοι θα παραμείνουν στην ΚΑΕ παρότι εξέδωσαν ανακοίνωση όπου δήλωσαν την πρόθεση τους να αποχωρήσουν από την ομάδα, αλλά θα είναι αποστασιοποιημένοι και δεν θα ασχολούνται όπως μέχρι σήμερα. Ο Παναγιώτης Φασούλας θα αναλάβει δράση και θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας του Ολυμπιακού, απολαμβάνοντας της στήριξης και της εμπιστοσύνης της οικογένειας Αγγελόπουλου.


 Ένα θέμα πάντως που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το τι θα συμβεί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και θα συναντηθεί με την διοίκηση. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αλλά και η προοπτική ανάληψης της προεδρίας από τον Παναγιώτη Φασούλα το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν τον "Ντούντα" στην έξοδο. Ίδωμεν...
Πηγή:http://www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου