Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Κλείνει στην Μπαρτσελόνα ο Φώτσης!

 Κοντά στην απόκτηση του Αντώνη Φώτση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο έμπειρος φόργουορντ έχει πει το ναι προφορικά. Αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης...Και αυτό διότι ο παίκτης έχει τονίσει επανειλημμένα πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναίκό και περιμένει πρώτα να κάτσει στο τραπέζι με τους πράσινους. Με άλλα λόγια η καταφατική του απάντηση στην πρόταση της Μπαρτσελόνα μεταφράζεται ως "ναι μεν, αλλά...", κάτι που όμως δεν θα ισχύει και για πάντα! Αν το τριφύλλι καθυστερήσει και άλλο την έναρξη των διαπραγματεύσεων, τότε ο Φώτσης δεν πρόκειται να κάνει άλλη υπομονή και την Τρίτη ενδέχεται να είναι και με τη βούλα ο αντικαταστάτης του Τέρενς Μόρις.


Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός αν θέλει να κρατήσει στις τάξεις του τον παίκτη, θα πρέπει να δράσει άμεσα και να κάνει το μεγάλο come back. Αν του προσφέρει ένα σύμβολαιο ανάλογο σε διάρκεια και αποδοχές με το προηγούμενο, είναι δεδομένο πως κρατά τον παίκτη. Το έχει πει άλλωστε και ο ίδιος. Αλλωστε η Μπαρτσελόνα του προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια. Με άλλα λόγια απολαβές 100.000 ευρώ χαμηλότερες από αυτές που είχε μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν.


Η συνάντηση του Παύλου Γιαννακόπουλου με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σήμερα (30/6) θα κρίνει εν πολλοίς το ποια θα είναι η τακτική που θα ακολουθηθεί. Η αλήθεια είναι πάντως πως τα δεδομένα είναι αυτή τη στιγμή εις βάρος των πρασίνων.Πηγή:http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου