Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

«Στη Μακάμπι απολαμβάνω το μπάσκετ»

«Στη Μακάμπι απολαμβάνω το μπάσκετ»Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μακάμπι έκανε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στο Onsports.
Ο 26χρονος σέντερ αρχικά αναφέρθηκε  στην πρώτη του χρονιά στην «ομάδα του Λαού» και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ισραήλ.
Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα η Μακάμπι να ανανεώσει τη συνεργασία μου και να μου κάνει και αύξηση απολαβών δεδομένης και της οικονομικής κρίσης που υπάρχει παντού και στην Ελλάδα. Με χαροποίησε ιδιαίτερα αυτό και μου δίνει έξτρα κίνητρο να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο τη νέα χρόνια».
Ερωτηθείς για το εάν υπήρξε ενδιαφέρον από κάποια ελληνική ομάδα το φετινό καλοκαίρι απάντησε: «Όχι δεν είχα μιλήσει με άλλη ελληνική ομάδα. Στη Μακάμπι έχω βρει όσα ήθελα, απολαμβάνω το μπάσκετ. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο κοουτσάρει ο Μπλατ και πάνω απ’ όλα αγαπώ και συμπαθώ τους συμπαίκτες μου».
Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί σε ομάδα και υπό ποιες προϋποθέσεις είπε: «Στην Ελλάδα δεν είχα και τις καλύτερες εμπειρίες περισσότερο λόγω δικών μου λαθών, αλλά ναι μπορεί να επέστρεφα. Αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις και οι κατάλληλες συνθήκες θα επέστρεφα».
Σχετικά με το εάν είναι πλέον πιο ώριμος από ποτέ σχολίασε: «Δοκιμάστηκα φέτος σε πολλά επίπεδα και κατάφερα να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας. Χρειάζεται σοβαρότητα για να μπορέσεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και να είσαι σωστός επαγγελματίας και τώρα πια ξέρω ότι το μπάσκετ είναι η δουλειά μου, πληρώνομαι από αυτό και το απολαμβάνω πάρα πολύ»
Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου