Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

«Πήγαν να τινάξουν το ματς στον αέρα»


«Πήγαν να τινάξουν το ματς στον αέρα»Με τη διαιτησία τα είχαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά το τέλος του πρώτου μικρού τελικού με τον Άρη. Ο λόγος ήταν η τεχνικής ποινή που δόθηκε στον Ρόουλ Μάρσαλ προς το τέλος του αγώνα, χάρη στην οποία οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους.
«Ήταν μια ατμόσφαιρα καταπληκτική σε ένα όμορφο παιχνίδι. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι διαιτητές κατά τη διάρκεια του ματς έκαναν 150 συστάσεις σε παίκτες του Άρη να μην διαμαρτύρονται και στην πρώτη διαμαρτυρία από πλευράς δικού μας παίκτη (σ.σ. συγκεκριμένα του Μάρσαλ), έδωσαν τεχνική ποινή!», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιλτιάδης Κανώτας.
Και συμπλήρωσε: «Η διαιτησία γενικώς μπορεί να ήταν άριστη, όμως, σε αυτό το σημείο του αγώνα πήγε να τα τινάξει όλα στο αέρα. Παίξαμε σε ένα καταπληκτικό γήπεδο, αλλά αυτά που συνέβησαν σε αυτή τη φάση, δεν γίνονται γενικότερα».
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά το τέλος του ματς, ο κ. Κανώτας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, προκειμένου να του εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία.
Εξάλου, όσον αφορά στο φύλλο αγώνα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κινδυνεύει με πρόστιμο λόγω καθώς στο φύλλο αγώνα γράφτηκε η ρίψη ενός αναπτήρα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, η απρεπής συμπεριφοράς των φίλων του «δικεφάλου» προς τους διαιτητές κατά την αποχώρησή τους στο τέλος του ματς, αλλά κι ενός υβριστικού συνθήματος που ακούστηκε κατά του προέδρου της ΚΑΕ Αρης, Γιάννη Δαμιανίδη, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου